top of page

Se flere bilder på side 2

Litt om min undervisning:

Jeg har drevet med privat pianoundervisning i over 30 år, ved siden av å være pianolærer ved musikklinjen på Lillestrøm videregående skole. I min privatundervisning har jeg elever i alle aldre, fra barn til voksne, helt fra nybegynnere som nettopp har begynt å spille til viderekomne elever som har spilt piano i 10 år eller mer.

 

Med min lange erfaring som klaverpedagog ønsker jeg å skape motivasjon, trivsel og mestringsglede hos elevene. Jeg er opptatt av å se behovet til hver enkelt elev, og mitt motto er at elevene skal føle at de har lært noe nytt, og gjort fremskritt på hver eneste spilletime!

 

Hos meg er alle elever velkomne, og det er selve spillegleden som står i fokus i undervisningen. Alle elevene skal bli glade i å spille piano og lære å kunne uttrykke seg gjennom musikken, uansett nivå!

 

Elevene får individuell undervisning, og trening i å opptre både for hverandre og for andre, gjennom huskonserter og elevaftener. De av elevene mine som har kommet aller lengst, har deltatt på Ungdommens kulturmønstring og vært prisvinnere på Nasjonalt Mesterskap i Ungdommens Musikkmesterskap, i tillegg til å ha kommet inn på videre musikkstudier.

 

Litt om meg selv: 

Jeg er født i Fredrikstad og fikk klavertimer hos Liv Glaser i ungdomsårene. Senere tok jeg Master of Music i pianospill ved The Mannes College of Music i New York. Som ung vant jeg en rekke priser, bl.a. i Ungdommens Pianomesterskap og i Nordisk pianistkonkurranse.

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page